22 березня 2018 р. в м. Києві на загальних зборах Німецько - Української промислово-торговельної палати, де серед присутніх був посол Німеччини пан Райхель, компанія STADA в Україні за одноголосним рішенням прийнята в її склад за членським номером 129

Представництво STADA в Україні має намір брати діяльну участь в роботі цієї авторитетної організації. Даний факт ще раз підтверджує напрям політико-економічного руху STADA в Україні в бік Західних стандартів і цінностей.

Членство в такій організації - це не просто посилення нашої присутності на ринку або маркетинговий хід. Це крок до підвищення відповідальності в бізнесі, це одностайний поділ цінностей і правил ведення бізнесу, які притаманні європейському співтовариству, дотримуватись яких ми дали обіцянку. Для наших клієнтів та партнерів наше членство в Палаті – це свідчення нашого бажання рухатися вперед, готовність приймати на себе зобов'язання і їх виконувати. Доступ до інформаційної бази, участь в різних комітетах, семінарах і форумах, обмін досвідом та всебічний аналіз подій, що відбуваються на ринку - все це допоможе нам розвиватися в сучасному напрямку. Впевнені, що перебуваючи в такій поважній команді, ми зможемо впевнено пропонувати ринку інноваційні підходи та якісні препарати. Вітаємо всіх нас!

— Регіональний директор STADA в Україні, Станіслав Д’яченко

Переваги членства в Палаті

• Участь у заходах, подіях та інформаційних семінарах з актуальних тем.
  • Участь у роботі комітетів і робочих груп для обговорення існуючих проблем або змін та нововведень у відповідних галузях економіки.
  • Підготовка інформаційних подій та заходів різних форматів через робочі групи та комітети.
  • Спільне напрацювання та внесення пропозицій щодо поліпшення законодавчого або регуляторного процесу до відповідних органів влади.
  • Спільні дії із залученням представників високого рівня в разі сумнівних дій з боку окремих державних установ.

Про Німецько - Українську промислово-торговельну палату

• Німецько-Українська промислово-торговельна палата - член всесвітньої мережі AHK, що є потужною мережею організацій по всьому світу.
  • У 130 місцях розташування Німецькі зовнішньо-торгівельні палати (AHKs) пропонують свій досвід, контакти та послуги як німецьким, так і іноземним підприємствам. AHKs представлені у всіх країнах світу, які мають особливе значення для німецької економіки.

23 жовтня 2015 року, у Берліні, між Урядом України і Урядом Федеративної Республіки Німеччина була підписана Угода, яка стала основою для створення Німецько-української палати.