Компанія «STADA» в Україні була удостоєна почесної нагороди - ордена «Гордість медицини України»

Компанія «STADA» в Україні була удостоєна почесної нагороди — ордена «Гордість медицини України» за вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я та фармацевтичного забезпечення України, багаторічну гуманітарну, соціальну та просвітницьку діяльність та у зв’язку зі 120-річчям з дня заснування «STADA». Вручення нагороди відбулося на урочистому засіданні Українського медичного клубу в Києві.

Нагороду Станіславу Д’яченко, регіональному директору групи компаній «STADA» в Україні та Румунії, вручив Юрій Віленський, кандидат медичних наук, письменник та історик медицини, член Національної спілки журналістів України, лауреат премії АМН України.

Зі словами привітання та подяки за значний внесок компанії «STADA» у розвиток фармацевтичної галузі виступив Іван Сорока, президент Українського медичного клубу, заслужений працівник охорони здоров’я України, президент ВГО «Рух за здоровий спосіб життя». Він відзначив високу соціальну відповідальність Компанії та її гуманітарну діяльність.

«Ми дуже вдячні, що наша робота удостоїлася високої експертної оцінки професійної спільноти. Таке визнання свідчить про якість нашої продукції, довіру споживачів, правильність обраної стратегії розвитку. Незважаючи на непростий для нас усіх час, забезпечення людей якісними і доступними ліками залишається нашою головною цінністю і основним активом. Ми будемо і надалі докладати максимум зусиль, щоб відповідати настільки високій відзнаці», — прокоментував нагородження С. Д’яченко.