Alvotech і stada домовилися про стратегічне партнерство по біоаналогм

ALVOTECH и STADA договорились о стратегическом партнерстве по биоаналогам
  • ALVOTECH і STADA починають стратегічне співробітництво по семи європейським біоаналогам
  • STADA матиме виняткове право продажу продукції на всіх ключових європейських ринках, а також на окремих ринках за межами Європи
  • Генеральний директор STADA Пітер Гольдшмідт: «На сьогоднішній день угода з Alvotech є одним з найбільших комерційних партнерств в області біоаналогів. Завдяки співпраці ми прискорюємо і спрощуємо доступ до високоякісних біоаналогів для пацієнтів.»

Рейк'явік, Ісландія / Бад-Фільбель, Німеччина; 7 листопада 2019 року —Сьогодні біофармацевтична компанія Alvotech і міжнародна фармацевтична компанія STADA Arzneimittel AG ("STADA") оголосили про укладення стратегічного партнерства з продажу семи біоаналогів на виняткових умовах на всіх ключових європейських ринках і окремих ринках за межами Європи. Початковий портфель препаратів в розробці містить біоаналоги, спрямовані на лікування аутоімунних, онкологічних і запальних захворювань, а також продукти в галузі офтальмології для пацієнтів по всьому світу.

Відповідно до угоди про співпрацю, Alvotech відповідатиме за розробку, реєстрацію і поставку біоаналогів в рамках ЄС. STADA буде займатися виключно маркетингом і продажем продукції на більшості ключових європейських ринків. Обсяг продажів оригінальних продуктів семи біоаналогів в даний час складає 50 мільярдів доларів США в усьому світі. Угода передбачає авансовий платіж з подальшими поетапними платежами протягом наступних чотирьох років. Фінансові подробиці угоди не розголошуються.

Це важлива подія для біоаналогів. Це партнерство має ресурси і перспективи для прискорення виведення і впровадження нових біоаналогів для пацієнтів в Європі, які отримають доступ до високоякісних продуктів. Це також ще одна важлива віха для Alvotech і вона вінчає цей винятковий рік, коли ми продовжили розширювати нашу мережу партнерів по всьому світу.

— Роберт Вессман, засновник і голова Alvotech

Ми раді почати партнерські відносини з компанією STADA, яка є ідеальним комерційним партнером в Європі і розділяє ту ж мету поліпшення якості життя пацієнтів по всьому світу.

— Марк Левик, генеральний директор Alvotech

Співпраця з компанією Alvotech, з її висококваліфікованою командою, є чудовою нагодою прискорити розширення нашого портфеля біоаналогів і зміцнити наші позиції на ринку в цьому сегменті. Ми з нетерпінням чекаємо, коли ми зможемо запропонувати пацієнтам сучасні лікарські засоби у вигляді більш дешевої альтернативи біологічним препаратам.

— Пітер Гольдшмідт, голова Ради директорів / генеральний директор STAD

Alvotech.jpg
Пітер Гольдшмідт, генеральний директор STADA; Роберт Вессман, засновник і голова Alvotech;
Марк Левик, генеральний директор Alvotech

Про компанію Alvotech

Alvotech - це міжнародна біофармацевтична компанія, орієнтована на розробку і виробництво високоякісних біоаналогів для різних ринків. Ми є фахівцями в галузі біотехнології, прагнучи стати світовим лідером в області біоаналогів, надаючи нашим партнерам і пацієнтам по всьому світу високоякісні, конкурентоспроможні за вартістю продукти і послуги. Наш повністю інтегрований підхід, а також високоякісні внутрішні компетенції на кожному етапі створення препарату, дозволяють прискорити розробку біоаналогових продуктів.

Початковий портферль продуктів в розробці Alvotech містить кілька моноклональних антитіл і гібридних білкових біоаналогів, спрямованих на лікування аутоімунних, онкологічних і запальних захворювань для поліпшення якості життя пацієнтів у всьому світі.

Додаткова інформація представлена ​​на нашому сайті www.alvotech.com, а також в соціальних мережах LinkedIn, Twitter і Facebook.

Про компанію STADA Arzneimittel AG

Штаб-квартира компанії STADA Arzneimittel AG знаходиться в місті Бад-Фільбель, Німеччина. Компанія фокусує увагу на двох напрямках - дженериках, включаючи спеціалізовані лікарські препарати, і безрецептурних продуктах охорони здоров'я. Продукція STADA Arzneimittel AG представлена ​​приблизно в 120 країнах світу. У 2018 фінансовому році STADA досягла скоригованого обсягу продажів Групи в розмірі 2330,8 млн євро і скоригованого показника прибутку до сплати відсотків, податків, амортизації і амортизації (EBITDA) в розмірі 503,5 млн євро. Станом на 31 грудня 2018 року в компанії STADA працює 10416 осіб у всьому світі.

Про біоаналоги

З моменту своєї появи в 1980-х роках біофармацевтичні препарати зробили революцію в лікуванні серйозних захворювань, таких як рак, діабет, ревматоїдний артрит, розсіяний склероз і офтальмологічні захворювання. У найближчі роки багато які з цих біофармацевтичних препаратів втратять патентний захист - і до 2020 року ліки з прибутком понад 100 мільярдів доларів США будуть позбавлені патенту. Біоаналоги - це вдосконалені версії біофармацевтичних препаратів. Вони схвалені за результатами нормативних процедур на ринках з високим ступенем регулювання (таких як ЄС, США, Японія, Китай, Канада, і Австралія), виходячи з доведеної подібності біоаналогів з оригінальним біофармацевтичним продуктом. У той час як обсяг світового ринку біоаналогів в даний час складає більше 5,0 млрд дол.США, галузеві експерти очікують, що до 2025 року ця цифра виросте до 30 млрд дол. США.

Контакти для преси:

Alvotech