Компанія STADA AG досягла рекордного рівня продажів у 2013 році

Згідно з попередніми даними за 2013 фінансовий рік , обсяг продажів STADA AG перевищив 2 млрд. євро , ставши , таким чином , черговою рекордною планкою в історії Компанії з 2005 року , коли був подоланий рубіж в 1 млрд. євро.

«Досягнення рівня річних продажів у 2 млрд. євро - це не тільки важлива для всіх нас відмітка , а й наочне підтвердження стійкості нашої бізнес-моделі, що дозволяє зберігати впевнене зростання протягом тривалого часу. Особливий внесок у збільшення продажів за підсумками року внесли підрозділи STADA в регіонах «СНД/Східна Європа » та «Азія і Тихоокеанський регіон» . Отримані результати підтверджують правильність стратегічного курсу Компанії на подальше розширення бізнесу на ринках, за рахунок зміцнення позицій наших продуктових брендів» , - прокоментував попередні підсумки року Хартмут Ретцлафф, Голова ради директорів STADA AG .

Повний фінансовий звіт STADA AG за 2013 рік буде опублікований 27 березня 2014 .