Компанія STADA Arzneimittal AG розширює портфель діагностичних продуктів

Компанія STADA Arzneimittal AG випускає на ринок тести для самостійної діагностики, придбати які можна виключно в аптеках. Тести розроблені для легкого та безпечного використання в домашніх умовах. Всього випущено п'ять тестів для різних областей застосування.

Тест для визначення менопаузи допомагає виявити підвищений вміст фолікулостимулюючого гормону (ФСГ ) в сечі. Тест для визначення вмісту заліза надає користувачеві інформацію про знижений зміст заліза в крові.

Наявність антитіл до бактерії Helicobacter pylori, яка є збудником виразки шлунку, можна визначити за допомогою спеціального тесту на виявлення хелікобактеріоза. Споживачам також став доступний тест для проведення аналізу калу на приховану кров, завдяки якому можна виявити невидиму внутрішню кровотечу. Крім того, портфель Компанії поповнився тестом на визначення непереносимості глютену .

Коментує Лотар Гусці, виконавчий директор STADA Medical GmbH: «Тести для самостійної діагностики - це прекрасне доповнення до нашого портфеля діагностичних препаратів. Ми сподіваємося, що завдяки появі надійних і простих у використанні продуктів, а також доступності професійної консультації фармацевта ми зможемо допомогти відвідувачам аптек своєчасно усвідомлювати необхідність відвідування лікарів».

Тести для самостійної діагностики були розроблені спільно з компанією-виробником лікарських препаратів Mexacare, розташованої в німецькому місті Хайдельберг. Дана робота об'єднала лікарів і фармацевтів, що допомогло забезпечити оптимальну відповідність продуктів потребам споживача. «Будучи традиційною фармацевтичною Компанією, заснованою фармацевтами, ми, безумовно, дуже високо цінуємо компетентність цієї групи професіоналів, - підкреслює Лотар Гусці. - З їх допомогою ми займаємося розробкою продукту, який забезпечує здоров'я і благополуччя наших споживачів. Крім того, продаючи дані продукти виключно в аптеках, ми можемо гарантувати, що наші споживачі отримають кваліфіковану консультацію».

При придбанні діагностичних тестів покупець отримує всі компоненти, необхідні для проведення відповідної процедури, а також вичерпну інформацію з інтерпретації результатів тесту. Для проведення самостійної діагностики необхідна всього лише крапля крові, зразок сечі або калу, залежно від призначення тесту. За допомогою інструкцій, які додаються до тесту, покупець розуміє, чи є необхідність звернутися до лікаря для подальшої діагностики і лікування.