Компанія STADA підтримує Всесвітній день здоров'я і виступає під гаслом «Здоров'я для всіх»

Щороку 7 квітня проходить Всесвітній день здоров'я. Цього року його тема - «Загальне охоплення послугами охорони здоров'я: для всіх і всюди». Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) актуалізує проблему доступності медичних послуг та медикаментозної терапії широким верствам населення. Компанія STADA, один із світових лідерів в області виробництва якісних і доступних дженерикових препаратів, приєднується до глобальної ініціативи.

Гасло Всесвітнього дня здоров'я 2018 року «Здоров'я для всіх». ВООЗ підкреслює, що кожна людина на Землі повинна мати можливість отримувати якісні медичні послуги незалежно від фінансового становища і соціального статусу. Ніхто не повинен стояти перед вибором між своїм здоров'ям і іншими життєвими потребами.

В основі роботи STADA - прагнення допомагати якомога більшій кількості пацієнтів. Вже понад 120 років компанія надає надійні лікарські препарати для лікування і профілактики різних захворювань.

Здоров'я має першорядне значення для всіх людей у світі. Тому ми вважаємо, що досягнення сучасної фармацевтики повинні бути доступні кожному.

— Голова правління STADA AG, Клаудіо Альбрехт.

Дженерики і біосіміляри портфеля компанії STADA є фінансово доступною і при цьому ефективною альтернативою оригінальним лікарським препаратам. Сьогодні жителі 74 країн мають можливість використовувати препарати компанії. Таким чином компанія вносить важливий внесок у розвиток охорони здоров'я і дозволяє людям захистити найцінніше - своє здоров'я.