STADA Arzneimittel AG затвердила цільові показники продажів і прибутку до 2019 року

Рада директорів STADA Arzneimittel AG затвердила планові показники продажів і прибутку на середньострокову перспективу. Планується, що за підсумками 2019 фінансового року загальні продажі, скориговані з урахуванням курсових різниць і змін у продуктовому портфелі, складуть 2,6 млрд. євро, скорегована EBITDA — 510 млн. євро, скоригований чистий прибуток — 250 млн. євро.

Для досягнення намічених показників Рада директорів оголосила про запуск загальнокорпоративної програми підвищення ефективності, реалізувати яку планується до кінця 2019 року.

Сьогодні ми запускаємо програму, мета якої — досягнення довгострокового зростання бізнесу в інтересах наших акціонерів за рахунок підвищення конкурентоспроможності та застосування новаторських підходів

— прокоментував Голова ради директорів STADA Arzneimittel AG Д-р. Маттіас Віденфельс.

«Для поліпшення фінансових показників, ми маємо намір реалізувати ряд заходів, що включають використання можливостей для максимізації продажів, скорочення витрат на маркетинг і підвищення ефективності продажів. Крім того, ми плануємо оптимізувати виробничі та адміністративні витрати

— додав Хельмут Крафт, Директор з фінансів, маркетингу та продажів STADA Arzneimittel AG.

Представлений Радою директорів STADA Arzneimittel AG прогноз ключових показників продажів і прибутку сформовано з урахуванням наступних передумов:

• Переважно органічне зростання продажів в сегментах «Дженерики» і «Брендовані продукти»;
  • Відсутність списань, здатних чинити істотний вплив на показники продажів і прибутку;
  • Збереження на прогнозних рівнях поточних регуляторних умов в країнах, де STADA має дочірні компанії;
  • Збереження на прогнозних рівнях поточних валютних відносин, процентних ставок і податкових режимів в країнах, де STADA має дочірні компанії;
  • Точність прогнозування на рівні +/- 5%.

STADA Arzneimittel AG підтверджує і прогноз на поточний фінансовий рік, згідно з яким очікується помірне зростання загальних продажів, а також скоригованих показників EBITDA і чистого прибутку.