STADA стала «Компанією року в регіоні EMEA»

Міжнародна фармацевтична компанія STADA Arzneimittel AG була названа «Компанією року в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід та Африка)» на церемонії нагородження премії Global Generics & Biosimilars Awards 2018, яка пройшла минулого тижня в Мадриді. Таким чином незалежне журі визнало успішність стратегії, яку STADA реалізує з моменту придбання пакету її акцій інвестиційними фондами Bain Capital і Cinven. Вона заснована на трьох ключових напрямках: безрецептурні брендові продукти, дженерики та спеціалізовані препарати - біосіміляри.

Перш за все, журі премії відзначило реалізацію стратегічно важливих угод STADA з придбання брендових препаратів і біоаналогів, а також встановлення надійних партнерських відносин у цій сфері в найкоротші терміни - менш, ніж за рік.

Таким чином, компанії вдалося внести істотний внесок в розширення і інтернаціоналізацію продуктового портфеля. Ці процеси супроводжувалися помітними змінами в корпоративній культурі - від децентралізації збутових компаній до розширення практики міжнародного обміну серед співробітників. Для досягнення поставлених цілей STADA впроваджувала нові інструменти внутрішніх комунікацій і зуміла стимулювати співробітників по всьому світу до тіснішої співпраці і обміну знаннями.

Від імені більш ніж 10 000 співробітників STADA висловлюю подяку за цю нагороду. В останні місяці над нашою стратегією зростання успішно працювали багато підрозділів нашої компанії, і зараз ми бачимо хороші результати. Це відмінний фундамент, на якому ми будемо продовжувати будувати майбутнє компанії.

— Пітер Гольдшмідт, Генеральний директор STADA AG

Премія Global Generics Biosimilars Award була проведена в п'ятий раз провідним міжнародним галузевим журналом Generics bulletin у співпраці з дослідницькою компанією IQVIA.