Тур «Відкрий своє серце» холдингу STADA CIS визнаний «Соціальним проектом року» в конкурсі «Панацея - 2013»

Соціальний освітньо -діагностичний тур «Відкрий своє серце» холдингу STADA CIS переміг у номінації «Соціальний проект року» у Щорічному конкурсі професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея». Це одна з найбільш значущих професійних нагород серед учасників фармацевтичного ринку України. Її власники визначаються за результатами комплексних маркетингових досліджень, які охоплюють всю територію країни, включаючи найвіддаленіші регіони України. Захід організовано за підтримки Міністерства охорони здоров'я та Державної служби України з лікарських засобів.

Проект «Відкрий своє серце» пройшов у квітні 2013 року в трьох містах України - Чернігові, Кіровограді та Кривому Розі. Мета програми - актуалізувати проблему серцево-судинних захворювань (ССЗ) в Україні, підвищити інтерес населення до свого здоров'я, розвиваючи культуру систематичних медоглядів для раннього виявлення захворювань. Організатором виступив холдинг STADA CIS за підтримки міських рад, НМАПО імені П.Л Шупика та ДУ «Дніпропетровська державна медична академія». У кожному з трьох міст України протягом двох днів фахівці проводили для всіх охочих безкоштовні УЗД та ЕКГ спокою і при навантаженні, використовуючи сучасне діагностичне обладнання. За 6 днів медогляди та консультації отримали загалом 1850 мешканців трьох міст. Для багатьох з них висновки кардіологів і рекомендації з лікування стали життєво важливими.

«Даним проектом STADA CIS в черговий раз продемонструвала, що соціальна відповідальність для Компанії - це не просто красиві слова. Ми не тільки виробляємо ряд кардіологічних препаратів, які давно завоювали довіру серед лікарів і пацієнтів, але й інвестуємо чималі кошти в поліпшення якості життя населення України. Холдинг STADA CIS висловлює глибоку подяку всім, хто причетний до соціального освітньо-діагностичного туру «Відкрий своє серце». Якщо хоч одне життя врятоване - проект можна вважати успішним! Бережіть свої серця і серця своїх близьких!», - коментує Станіслав Дяченко, Голова представництва холдингу STADA CIS в Україні .